За нас

Водещи във фармацевтичното смесване

Аптека Фармаполис е специализирана аптека, в която се приготвят лекарства на място по магистрална и фармакопейна рецептура. Бихме искали да насочим вниманието, както на пациентите, така и на лекарите върху прилагането на индивидуална терапия като демонстрираме ползите на персонализираните лекарства. Формулите, по които приготвяме всеки продукт се адаптират спрямо нуждите на всеки един пациент, за да се постигне максимален ефект и резултати от назначеното лечение.

Нашата способност да се вслушаме в клиентите и да работим в тясно сътрудничество с фармацевти, лекари и университети е в основата на успешната ни стратегия за оптимизиране и обновяване на персонализираните фармацевтични грижи.

Апаратура и консумативи

В нашата лаборатория се работи с изцяло съвременна апаратура и висококачествени фармацевтични бази, отговарящи на най-високите стандарти в бранша. В тях не се съдържат: бензилов алкохол, карагенан, оцветители, глюкоза, етанол, глутен, глицерол, лактоза, парабени, пропилен гликол, сорбитол, захароза, ксилитол, ароматизатори, оцветители, парабени, минерални масла, консерванти, натриев лаурил сулфат, пропилен гликол, 1,4 диоксан.

Персонал

Фармацевтите, работещи в аптека Фармаполис, са лицензирани специалисти в приготвянето на екстемпорални лекарствени форми. Техните знания и опит са водещи в грижата за пациента. Сферата на действие е широкообхватна:

  • Педиатрия
  • Семейна медицина
  • Дерматологична грижа
  • Третиране на болка и различни видове рани

Като допълнение, за да облекчим пациентите и да направим до колкото е възможно приятен периода на лечение, предлагаме:

  • Лекарства под различна форма, пригодена според пациента
  • Овкусяване на лекарството според предпочитанията на пациента
  • Лекарства свободни от алергени – глутен, оцветители и др.
  • Комбиниране на няколко лекарства в една формула
  • Приготвяне на лекарства, които са спрени от масово производство

За пациента

Нашата основна цел е персоналната грижа. Стараем се да дадем точно това, от което се нуждае всеки един пациент, като взимаме предвид не само симптоматиката на неговото състояние, но и неговите лични предпочитания.

Срокът за изпълнение на рецептите е възможно най-кратък, а при желание от страна на пациента, за негово удобство лекарството може да бъде изпратено по куриер.

Къде да ни намерите?

Адрес:
гр. Пловдив
ул. “Архимандрит Евлоги” 1А

Работно време:
Понеделник – Петък:  8:00–19:00 ч.
Събота: 9:00-16:00 ч.

За повече информация, контакти, запитвания и други, моля не се колебайте да се свържете с нас на:
тел.:  032/ 306 219; 0885/ 133 345
e-mail: info@pharmapolis.eu